Uitnodiging

MKB & Technofonds Flevoland - beeld uitnodiging low res.jpg

Relatiebijeenkomst MKB & Technofonds Flevoland 

Donderdagmiddag 19 november vindt vanaf 14.20 uur de MKB & Technofonds relatiemiddag plaats bij Flevonice Sport & Funpark te Biddinghuizen. U kunt deze middag rekenen op een aantrekkelijk inhoudelijk programma met een licht sportief tintje. In een informele setting is er gedurende de middag volop gelegenheid om nader kennis met elkaar te maken.

Optioneel voorprogramma

Voorafgaand aan het programma dagen wij u uit de ultieme drift kartsensatie te beleven. In elektrische karts drift u over het unieke 300-meter lange circuit van borstelmatten. De snelste rijders ontvangen een startbewijs voor de finale ronde in de pauze met Tim Coronel. Het drift karten is optioneel. Aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, adviseren we bij aanmelding direct uw starttijd te reserveren. Vol=Vol.

Netwerken

Uiteraard zorgen we, onder het genot van een hapje en een drankje, voor voldoende netwerkgelegenheid én nodigen wij u van harte uit zelf een bijdrage aan het programma te leveren. Dit laatste kan in de vorm van bijvoorbeeld een productpresentatie of door het meenemen van flyers. Een aantal bedrijven (w.o. Audivers B.V., Dezzel Media B.V., LifeCourse B.V.) heeft zich hiervoor al aangemeld. Belangstelling? Op het aanmeldformulier kunt aangeven of u wel/niet een productpresentatie wilt verzorgen. 

Aanmelden

Klik op de rode button MAAK AFSPRAAK onderaan deze pagina om u aan te melden.  


Programma

14.00 uur

Drift karten (optioneel voorprogramma). Voor en na het karten nodigen wij u van harte uit om de verschillende productpresentaties te bekijken.

14.20 uur

Ontvangst overige gasten

15.00 uur

Welkomstwoord en opening door René Krijger & Gert Bulthuis. Zij praten u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van (risico) financiering in de regio en geven u een kijkje in de prestaties van MKB & Technofonds Flevoland en haar participaties.

15.15 uur

Coureur, ondernemer en Dakar avonturier Tim Coronel geeft zijn visie op het ondernemerschap. Op inspirerende en soms prikkelende wijze spreekt hij onder andere over het belang van innovatie, lef, inzet van nieuwe media en het nemen van gecalculeerde risico’s.

16.00 uur

PAUZE met ludieke demo op kartcircuit van de SIPP technologie van onze participatie Audivers B.V.,waarbij de snelste rijders van het voorprogramma het mogen opnemen tegen Tim Coronel.

16.45 uur

Louis Kinsbergen, directeur en eigenaar van Dezzel Media B.V., neemt u mee in de wereld van online marketing. Wat is de kracht van online marketing? Een praktisch verhaal over hoe u online marketing kunt inzetten voor uw eigenbedrijfsdoelstellingen.

17.15 uur

Afsluiting door René Krijger & Gert Bulthuis

17.25 uur

Netwerkborrel


Aanmelden

Klik op de rode button MAAK AFSPRAAK - Relatiebijeenkomst om u aan te melden. Wilt u ook driftkarten? Kies dan na uw aanmelding voor MAAK AFSPRAAK- Drift karten en kies uw starttijd. U kunt zich ook altijd later aanmelden via de link in uw aanmeldbevestiging. In verband met kartinstructies dient u 15 minuten voor uw starttijd aanwezig te zijn. 

Het aanmeldformulier is gemaakt met de Libersy Calender van onze participatie Appointment Solutions B.V. 

Lettergrootte Groter Kleiner