Proxcio

MKB & Technofonds Flevoland - test

Proxcio levert een cloud service, gebaseerd op Microsoft System Center software, waarmee organisaties goedkoop, snel, veilig, efficiënt en effectief hun IT service management processen kunnen opzetten.

Effectieve en betaalbare monitoring en beheer van de IT dienstverlening is een belangrijke stap voorwaarts om de maximale business-IT alignment te kunnen realiseren.
Voor monitoring en beheer zijn veel tools en frameworks beschikbaar. Die zijn doorgaans actief op de klantlocatie. Dat betekent installatie, configuratie, updates, beheer en het betalen van licenties. ProXcio neemt dit werk en deze kosten voor een groot gedeelte uit handen.

Proxcio biedt de tools en frameworks aan vanuit de cloud. Voor een vast licentiebedrag krijgt u de beschikking over software die nodig is voor monitoring en beheer. De software draait in de cloud, en wordt geleverd en ondersteund door Microsoft en HP. Deze aanpak staat voor kwaliteit, een secure omgeving, altijd de laatste versies en updates, gegarandeerde servicelevels en een professionele helpdesk. Deze aanpak betekent een forse kostenbesparing en de mogelijkheid om de clouddiensten op elk moment naar behoefte te kunnen starten en te eindigen.

In een wereld waar veel medewerkers een ‘any time, any place’ werkpatroon volgen, is een steeds grotere behoefte aan Cloud Based Service Management. In ‘the next step in Service Management’ gaat de focus voor de professional steeds meer in de richting van ‘self-service’ en houdt de CIO zich bezig met strategie en het inkopen van cloudservices.
Hierbij hoort ook een toenemende focus op social media en portable devices. Gebruikers van buiten en binnen de organisatie zullen steeds vaker een beroep doen op de services vanuit social media. Zij verwachten response snelheid en een feilloze werking van de diensten. Dat is te realiseren met behulp van de service managementoplossingen vanuit de cloud die Proxcio samen met Microsoft en HP hebben opgezet.

Proxcio is gevestigd in Almere.

 

http://www.proxcio.nl
Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner