Private Mobility Nederland

MKB & Technofonds Flevoland - Private Mobility

Missie van PrivateMobility als mobiele integrator, is het faciliteren en ontsluiten van bestaande telecom dienstverleners of bedrijfstelefooncentrales met zowel private en publieke mobiele telecommunicatie, waarbij PrivateMobility zorgt voor de volledige integratie van vaste met mobiele en private met publieke netwerken.

Private Mobility (PM) is een nieuwe full MVNO op het kwaliteitsnetwerk van VDF met eigen state of the art IP infrastructuur. Hierdoor is PM in staat om alle nieuwe zakelijk mobiele functionaliteiten zoals Forced on pbx voor spraak, sms en data, naast Private GSM roaming aan te bieden op een van de meest kwalitatieve en snelle netwerken van Nederland. Omdat PM alle techniek en IT zelf beheert is zij in staat om snel en flexibel in te springen op specifieke behoeftes van klanten en partners met makkelijke generieke op SIP gebaseerde koppelvlakken.

Distributie van deze mobiele diensten kan zowel onder eigen merk als op White label (wholesale) basis, waarbij de partner haar volledige eigen netwerk ID krijgt en op inkoop basis haar eigen diensten kan samenstellen en retailen.
PrivateMobility is volledig gefocust op het leveren van mobiele netwerk telecom diensten, en werkt dus graag met partners voor hardware en andere telecom diensten als; (hosted) pbx, SIP trunks, lokale installatie of integratie en telecom beheer.

http://www.privatemobility.nl
Lettergrootte Groter Kleiner