Funshopper

MKB & Technofonds Flevoland - funshopper verkleind.jpg

Funshopper, het leukste winkelen!

Funshopper is het enige geïntegreerde platform in de wereld voor één-op-één marketing op de mobiel én location based marketing én time-based marketing én kortingcoupons én mobiel betalen én customerloyalty én point-of-sale promotions.

App maakt winkelen weer leuk

Met de door Funshopper ontwikkelde app en website wil het bedrijf meer mensen naar de winkels te trekken door te laten zien dat shoppen in echte winkels gewoon leuker is. De app biedt ondernemers de kans om de klant met een specifiek op de persoon afgestemde aanbieding te benaderen en hem te verleiden tot aankoop van het product of afname van de dienst over te gaan.

Consument

De app maakt ook het winkelen voor de consument aantrekkelijker. Hij ontvangt namelijk voor, tijdens en na het winkelen, op basis van aangegeven voorkeuren en interesses, interessante en speciale aanbiedingen. De app kent een aantrekkelijk spaarpuntensysteem. Wanneer er met de Funshopper app een winkel wordt bezocht, wordt de consument direct beloond met spaarpunten (zonder dat men er iets hoeft te kopen). Ook kunnen er spaarpunten verdiend worden door advertenties en aanbiedingen te beoordelen, coupons te delen met vrienden en natuurlijk ook door aankopen te doen in de favoriete winkels. De gespaarde punten kunnen met één druk op de knop in cash uitbetaald worden naar een bankrekening naar keuze of benut worden voor een aankoop bij een van de aangesloten favoriete winkels. In het laatste geval wordt het spaartegoed zelfs verdubbeld.

Funroute

Een andere leuke feature van de app is de Funroute. De consument kan via de website www.funshopper.nl  een Funroute laten samenstellen in een stad/winkelgebied naar keuze én aan hand van de aangegeven interesses en voorkeuren. De website geeft dan diverse Funroutes weer met een daarbij horende Funscore (=spaarpunten). Naast de spaarpunten zal de Funroute de klant verrassen met onverwachte plekjes die tijdens de route aangedaan worden. 

Samenwerking winkels

Funshopper werkt samen met de grote landelijke winkelketens maar ook met de lokale helden. De grote kracht van Funshopper is dat ze elke week met alle deelnemende ondernemers persoonlijk contact is over de leukste en beste aanbiedingen voor de komende week. Daardoor loont het de consument de moeite om elke dag even te checken wat de special van de dag is en welke nieuwe hotspots er in de favoriete winkelstad voor hem geselecteerd zijn. Funshopper kent ook een 'ShopNowDeal'. Een speciale deal die slechts enkele ogenblikken getoond wordt. Daar moet de klant razendsnel bij zijn.

Uniek platform retailbranche

Funshopper biedt de retailbranche met dit alles een uniek platform. De kracht zit in het enorme content management systeem waarmee Funshopper het landelijke netwerk van lokale winkelcentra op maat kan bedienen én in de knowhow die in het Marketing Centre wordt opgebouwd door het frequente contact met alle deelnemende ondernemers en de voorkeuren die door de klanten worden aangegeven.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Funshopper BV is gevestigd in Almere.

 

 

https://www.funshopper.nl

Downloads

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner