FleXentral BV

MKB & Technofonds Flevoland - Flexentral.JPG

FleXentral introduceert digitaal platform voor volledig flexwork management. Vind, match, onderhandel, contracteer én houd tegelijkertijd op de achtergrond budget en compliance real-time in de gaten.

FleXentral platform

FleXentral is een webbased platform waarmee organisaties hun flexibele arbeidschil/arbeidspool volledig kunnen beheren. Het platform geeft inzicht in alle aspecten rondom de inzet van ingehuurde professinals en ZZP'ers. Organisaties gebruiken FleXentral om overzicht te krijgen in de budgettaire status van de flexibele arbeidsschil en om te bepalen in hoeverre deze voldoet aan lokale regelgeving. FleXentral is hiermee voor directies, inkoop- en projectmanagers een unieke, efficiënte en onmisbare tool. Ook de flexwerker of professional kan zich met behulp van FleXentral eenvoudig profileren en zorgdragen voor de projectmatige afwikkeling van het geleverde werk. 

FleXentral is ontstaan uit onvrede met de toenemende inflatie van de prijs van flexibele arbeid. Een flexwerker plaatsen bij een organisatie gaat in veel gevallen niet direct via de recruiter maar via een of meerdere tussenpersonen. De marge tussen vraag en aanbod bedraagt dan al snel boven de 30%. De flexwerkers verdienen daardoor minder en organisaties betalen te veel.  

State-of-the-art combinatie

FleXentral vult tevens het gat op tussen de (moderne) freelance management systemen en (oude) vendor management systemen. Daar waar de freelance management systemen zich vooral richten op de freelancer (ZZP'er & flexwerker) en de vendor management systemen zich vooral richten op de inkoopkant van organisaties is FleXentral de state-of-the-art combinatie van deze twee systemen.  

Startup FleXentral

FleXentral, gevestigd in Almere, is in 2016 opgericht door André Bonvanie en Onno Hektor, beiden ervaren internetondernemers. Technofonds Flevoland verstrekte in 2016 een financiering zodat zij het platform versneld konden ontwikkelen. 

http://www.flexentral.com/
Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner