Endeavour Media

MKB & Technofonds Flevoland - Endeavour.JPG

360 graden online marketing. Innovatieve mobiele platforms & nieuwe communicatiekanalen......

Endeavour Media helpt organisaties in contact te komen en te blijven door de "echte" wereld te vermengen met de digitale wereld. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van technologische ontwikkelingen die de digitale wereld verbinden met de wereld om ons heen. Hierbij spelen smartphones en apps een centrale rol. De technologische oplossingen kunnen worden ingezet om nieuwe communicatie-kanalen te realiseren, offline en online marketing platforms met elkaar te verbinden of een database real-time met informatie te verrijken. 

CEE Platform:

Endeavour Media ontwikkelde o.a. het CEE Platform; een Mobile Campagne Management System waarbij bedrijven hun online en offline (print) marketing & communiciatie door middel van smartphones met elkaar kunnen verbinden.
Het platform kent verschillende tagging methodes (barcode, QR code, beeld herkenning, audio codes etc.) waaronder de unieke Chameleon code die onzichtbaar is voor het blote oog. Aan de achterkant biedt het platform een omgeving waarbij de klant zelf mobiele webcontent kan creëren, publiceren en analyseren om vervolgens databases aan te leggen over het gedrag van hun targets. Hierbij speelt het gebruik van een smartphone om de tagging methodes waar te kunnen nemen een centrale rol. Bij het platform biedt het bedrijf een gratis CEE-app aan. De klanten kunnen de technologie achter deze app integreren in hun eigen applicatie of gebruikmaken van een White-Label versie.

http://endeavourmedia.nl/
Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner