Dicolab

MKB & Technofonds Flevoland - Dicolab

Multi muis, multi user interactie software – samenwerken op één PC.

DicoLab ontwikkelt en verkoopt producten met de door haar ontwikkelde Multi User Collaboration Technologie oftewel groepsinteractie software. De software oplossingen van DicoLab maakt het mogelijk om met meerdere mensen tezamen op één enkele computer samen te werken. Door gebruik te maken van meerdere muizen en toetsenborden of zelfs personal devices als tablets, iPads en smartphones als input device. Iedere gebruiker is met zijn eigen muis en cursor op een gedeeld scherm aanwezig, allen binnen één digitale omgeving, op één PC.

Synchroon en naadloos samenwerken, samen reviewen, samen bedienen en samen leren. Met twee of vele mensen die samen op één locatie aanwezig zijn; of zelfs met deelnemers die vanaf remote locaties mee doen in multi user sessies. De producten van DicoLab worden onder andere gebruikt in controlrooms en surveillance toepassingen (co-control), in zakelijke omgevingen (business collaboration), in de industrie (co-creation) en in onderwijs, trainingen en cursussen in educatieve omgevingen (co-learning).

DicoLab biedt de mogelijkheid een multi user interactie oplossing te creëren voor specifieke behoefte. Zij levert inmiddels aan een breed scala aan (grote) klanten, in verschillende markten en wereldwijd.

DicoLab is gevestigd te Almere.

 

http://www.dicolab.com/
Lettergrootte Groter Kleiner