Dezzel Media

MKB & Technofonds Flevoland - Braingymmer

Dezzel Media is een e-mental health company en maakt producten die erop gericht zijn het brein van mensen fit te houden of te trainen. Eén van deze producten is www.braingymmer.com.

De neurowetenschappelijke basis van Braingymmer is de recente ontdekking van ‘neuroplasticiteit’, ofwel: je brein is als een spier, die door training beter kan worden.  Braingymmer biedt online games, tests en coaching en helpt gebruikers om hun belangrijkste cognitieve gebieden door training te verbeteren. Deze cognitieve functies,  het  geheugen, de concentratie, visuele waarneming, logisch denken en  denksnelheid,  verminderen namelijk al vanaf ons 30e levensjaar. Braingymmer is gebaseerd op ‘serious games’.  Door te trainen op het online training platform van www.braingymmer.com worden gebruikers productiever, meer ontspannen en gelukkiger.  Dit product helpt  gebruikers bij het verbeteren van hun brain fitness, waardoor mensen beter gaan functioneren en tot op hogere leeftijd kunnen blijven presteren.  BrainGymmer heeft momenteel 95.000 gebruikers.

U kunt Braingymmer eerst gratis uitproberen, met een beperkte functionaliteit. Als het bevalt kunt u middels een lidmaatschap gaan trainen met alle games en tests en coaching. Het lidmaatschap is naar keuze voor een maand, een kwartaal, een jaar of life time. Tijdens het lidmaatschap ontvangt de gebruiker telkens nieuwe ‘content’ in de vorm van nieuwe games en tests etc.

Dezzel Media zal een volledige suite aan brain fitness producten ontwikkelen, zoals gerichte online producten voor stress reductie, burn-out, adhd, dementie en alzheimer.

Dezzel Media gaat zich vestigen in Almere,  www.dezzel.com.

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner