Organisatie

Personeelsleden

MKB & Technofonds Flevoland - IMG_0744 zw 850x850.jpg

Ger de Bruin

Directeur

Met een investering door een van de Flevolandse fondsen verzekert een ondernemer zich van de steun van ervaren professionals. Ik zet graag mijn kennis, netwerk en ervaring voor hen in.

MKB & Technofonds Flevoland - IMG_0617.jpg

Eric Bos Waaldijk

Investment manager & jurist

Succesvol investeren in een (startend) bedrijf betekent meer dan alleen geld overmaken. Iets wat ik als voormalig internet-ondernemer in de praktijk heb ervaren. Intensief samenwerken en meedenken met je participaties is wat mij betreft de kunst terwijl je daarnaast zoekt naar synergie binnen en buiten je portefeuille. Een geweldig vak!

MKB & Technofonds Flevoland - Inge 850x850 px zww.jpg

Inge Verschuur

Investment manager / Business analist

Het proberen te doorgronden van uw business case is mijn metier en dat doe ik met veel plezier en passie. Graag om ik met u in contact om te beoordelen wat onze fondsen voor u kunnen betekenen.

MKB & Technofonds Flevoland - Tanja 1 zww 850x850px.jpg

Tanja van Bockel

Projectmedewerker Financiering

Als projectmedewerker financiering ondersteun ik mijn collega's met alle voorkomende werkzaamheden Het is boeiend om samen te werken met innovatieve (startende) ondernemers en ben dan ook graag uw eerste aanspreekpunt.

MKB & Technofonds Flevoland - IMG_0677 fr zw pasfoto.jpg

Yvonne Hermans

Controller

Het is interessant om langs de zijlijn mee te maken hoe een startend bedrijf een succes wordt, mede dankzij de investering en de begeleiding die wij geven.

Commissarissen

Onze aandeelhouders

MKB Fonds Flevoland B.V.

Technofonds Flevoland B.V.

Lettergrootte Groter Kleiner