Organisatie

Personeelsleden

MKB & Technofonds Flevoland - IMG_0744 zw 850x850.jpg

Ger de Bruin

Directeur

Met een investering door een van de Flevolandse fondsen verzekert een ondernemer zich van de steun van ervaren professionals. Ik zet graag mijn kennis, netwerk en ervaring voor hen in.

MKB & Technofonds Flevoland - IMG_0677 fr zw pasfoto.jpg

Yvonne Hermans

Controller

Het is interessant om langs de zijlijn mee te maken hoe een startend bedrijf een succes wordt, mede dankzij de investering en de begeleiding die wij geven.

MKB & Technofonds Flevoland - Tanja 1 zww 850x850px.jpg

Tanja van Bockel

Officemanager

Als officemanager ondersteun ik mijn collega's met alle voorkomende werkzaamheden Het is boeiend om samen te werken met innovatieve (startende) ondernemers en ben dan ook graag uw eerste aanspreekpunt.

MKB & Technofonds Flevoland - IMG_0617.jpg

Eric Bos Waaldijk

Investment manager & jurist

Succesvol investeren in een (startend) bedrijf betekent meer dan alleen geld overmaken. Iets wat ik als voormalig internet-ondernemer in de praktijk heb ervaren. Intensief samenwerken en meedenken met je participaties is wat mij betreft de kunst terwijl je daarnaast zoekt naar synergie binnen en buiten je portefeuille. Een geweldig vak!

Commissarissen

MKB & Technofonds Flevoland - Harry Dijksma, Commissaris

Harry Dijksma

Commissaris-Voorzitter

Sinds het bestaan (1996) ben ik vanuit verschillende posities bij de fondsen betrokken. Ik constateer met tevredenheid, dat veel bedrijven baat hebben bij de fondsen. En dat is goed voor Flevoland!

MKB & Technofonds Flevoland - Jos Poels, Commissaris

Jos Poels

Commissaris

De fondsen kunnen op een solide manier vaak juist die extra steun geven waardoor startende en doorstartende bedrijven succesvol kunnen functioneren en daardoor extra werkgelegenheid creëren in Flevoland.

MKB & Technofonds Flevoland - Guus Sommerdijk

Guus Sommerdijk

Commissaris

Financiële hulp bieden aan bedrijven in de vorm van aandelen en leningen om daarmee werkgelegenheid te creëren en te behouden voor Flevoland, zie ik als de primaire doelstelling van de fondsen en je creëert daarmee een optimale win win situatie.

Onze aandeelhouders

MKB Fonds Flevoland B.V.

Technofonds Flevoland B.V.

Lettergrootte Groter Kleiner