Nieuwe dienst maakt Haagse informatie toegankelijk

MKB & Technofonds Flevoland - HaagseFeiten_logo.png

Met één zoekopdracht de exacte stemverhouding weten over een wetsvoorstel in de Tweede Kamer. Welke spelers zijn op een specifiek terrein actief? Wat zijn de Kamervragen over een bepaald onderwerp? De nieuwe digitale informatiedienst Haagse Feiten is vanaf deze maand officieel in de lucht en geeft antwoord op al uw parlementaire vragen.

Unieke dienst
Haagse Feiten is een van de nieuwe producten van Political Inzights BV, een startup uit Almere. “Haagse Feiten is uniek om drie redenen”, stellen initiatiefnemers Ronald Baan en Marcel Henriquez. “Wij brengen data van tal van websites samen en geven deze overzichtelijk weer. Nieuwe documenten worden bijna realtime aan de dossiers toegevoegd. Hiermee is het heel eenvoudig om op de hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in Den Haag. Uiteraard binnen de eigen aangegeven interesse gebieden. Uniek is ook de grote hoeveelheid informatie. Meer dan een miljoen parlementaire documenten, tweets en nieuwsberichten zijn beschikbaar. Vanzelfsprekend is Haagse Feiten onafhankelijk en objectief. Wij presenteren de feiten zonder dubbele agenda”.

Technofonds financiert initiatief
Haagse Feiten kon mede dankzij een investering van Technofonds Flevoland versneld door het Flevolandse bedrijf Political Inzights ontwikkeld worden. Directeur Participaties van Technofonds Flevoland, Gert Bulthuis, is enthousiast over Haagse Feiten. ‘Political Inzights is een startup die ervoor zorgt dat parlementaire informatie voor iedereen toegankelijk is. Met Haagse Feiten heeft het bedrijf een unieke dienst ontwikkeld; niet eerder was het voor bedrijven, instellingen, overheden en/of professionals zo eenvoudig om politiek Den Haag op de voet te volgen”.

Gratis proefabonnement
Benieuwd naar wat Haagse Feiten voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Via www.haagsefeiten.nl kunt u een account aanmaken en Haagse Feiten twee weken gratis uit proberen. 

 

 www.haagsefeiten.nl / www.politicalinzights.com / www.inzights.com

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner