Technofonds Flevoland en Pitteloo Capital, aandeelhouders van DTC, kijken terug op een succesvol beursbezoek.

MKB & Technofonds Flevoland - Air Show Paris_DTC

Afgelopen week vond de International Paris Air show plaats. Tijdens deze internationale luchtvaarbeurs tekende de Nederlandse luchtvaartindustrie voor tientallen miljoenen euro’s aan nieuwe contracten en overeenkomsten met internationale vliegtuigbouwers.

Goede zaken

Goede zaken deed ook het Almeerse bedrijf Dutch Thermoplastic Components B.V (DTC). Deze fabrikant van kleine constructiedelen voor de vliegtuigindustrie, gespecialiseerd in de verwerking van thermoplastische composieten, produceert onder andere voor Airbus en Boeing.

De composiet onderdelen zijn vanwege hun sterkte en lichte gewicht in trek bij de luchtvaartindustrie en dus ook op de International Paris Air Show. Een rondgang over de beurs door de aandeelhouders van DTC, Technofonds Flevoland en Pitteloo Capital, bevestigt dit. Veel belangstelling was er dan ook voor de stand van DTC.   

Extra financiering voor uitbreiding productiefaciliteiten

Inspelend op deze ontwikkeling verstrekten de aandeelhouders eerder dit jaar extra financiering voor de uitbreiding van de productiefaciliteiten van DTC. Met het realiseren van een ultra moderne tweede productiehal op de Creative Campus in Almere is DTC klaar om aan de groeiende vraag naar composiet onderdelen te kunnen voldoen. Er ligt een mooie toekomst in het verschiet voor dit Flevolandse sterk groeiende innovatieve bedrijf.

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner