TMI Fonds Flevoland en Technofonds Flevoland financieren marktintroductie SIPP hoofdtelefoon

MKB & Technofonds Flevoland - Audivers

Het Almeerse bedrijf Audivers ontvangt een lening van € 100.000 van zowel Technofonds Flevoland als TMI Fonds Flevoland voor het op de markt brengen van de draadloze SIPP (Sound Input Per Person) hoofdtelefoon. In de afgelopen maanden zijn alle designs afgerond en met behulp van de lening van Technofonds Flevoland en TMI Fonds Flevoland kan het bedrijf Audivers nu starten met de marktintroductie van SIPP. Na deze eerste marktintroductie van SIPP zullen in 2015 nog afgeleide producten worden ontwikkeld voor bijvoorbeeld de consumentenmarkt.

Over SIPP

Leen Hogenes, eigenaar van Audivers, is in 2011 gestart met de met de ontwikkeling van deze speciale draadloze audiotechnologie. Met SIPP ontstaan nieuwe mogelijk­heden voor organisaties, festivals en pretparken om muziek en spraak af te stemmen op de wensen van de individuele bezoeker. De bezoeker kan door deze audiotechniek namelijk zelf bepalen in welke taal hij een show wil volgen of naar welke muziek(stijl) hij tijdens een festival wil luisteren. Met de SIPP audiotechnologie kan je tegelijktijdig in één dezelfde ruimte, meerdere muziekstijlen laten horen.   Voor organisaties interessant vanwege een veel lagere geluidsoverlast, sponsormogelijkheden en gevarieerd entertainment. Keuzevrijheid en een intensieve showbeleving maken SIPP voor de bezoeker een bijzondere belevenis.”

Technofonds Flevoland

Technofonds Flevoland investeert en participeert sinds 2000 in innovatieve en ambitieuze ondernemingen in de regio Flevoland en biedt daarmee startende ondernemers de mogelijkheid financiering te krijgen voor realisatie van hun plannen. Directeur René Krijger had al eerder veel vertrouwen in dit bedrijf. “Technofonds participeert sinds het voorjaar van 2014 in Audivers en de geweldige geluidbeleving zal menig muziekliefhebber verrassen.”

TMI Fonds Flevoland

Het TMI Fonds Flevoland verstrekt leningen uit het Provinciaal Technologisch MKB Innovatiefonds Flevoland met het doel bedrijven financieel te ondersteunen bij de realisering van hun eerste omzet van innovatieve producten of diensten. De Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland heeft van de provincie Flevoland de opdracht gekregen deze leningen aan bedrijven te verstrekken. Directeur Ineke Mastenbroek vindt deze innovatie goed aansluiten op de maatschappelijke trend “een individu met eigen, specifieke wensen kan nu ook tijdens een massaal bezocht festival gehoor vinden voor zijn eigen persoonlijke behoeften”.

Lettergrootte Groter Kleiner