Uniek spel maakt praten over serieuze zaken toegankelijk en leuk.

MKB & Technofonds Flevoland - Spel van je Leven header.jpg

LifeCourse introduceert 'Spel van je Leven'
Wij maken serieuze zaken toegankelijk en leuk! Helemaal in de lijn met die missie introduceert onze participatie LifeCourse BV het 'Spel van je Leven'. Dit unieke spel biedt de oplossing om het praten over serieuze zaken voor iedereen toegankelijk en leuk te maken. 'Gamification' aan de keukentafel!

Samen met spelontwikkelaar Locus Ludent ontwikkelde zij het 'Spel van Leven', waarmee je samen en van elkaar ontdekt wat er in het leven echt toe doet. Het spel volgt op de 'Blij met jou' en 'Zuinig op jou' cadeaukaarten die het bedrijf eerder dit jaar lanceerde. Het 'Spel van je Leven' bestaat uit een prachtige doos met een groot speelbord, spelkaarten, pionnen, dobbelstenen en een uitleg. Je speelt het spel met mensen waar je blij mee bent. Familie, vrienden of goede collega's. Kijk maar eens op www.spelvanjeleven.com .

Toegankelijk en leuk alternatief voor het levenstestament: Levensdossier.nl
LifeCourse BV biedt via het Levensdossier ook de gelegenheid om de zaken die er voor jou toe doen online vast te leggen. Met behulp van de website Levensdossier.nl en de mobiele app leg je je wensen en belangrijke levensmomenten op een gemakkelijke en originele manier vast én creeër je zekerheden voor later. Nu inspirerend voor jezelf, later belangrijk voor de mensen die zuinig op je zijn. Bij aanschaf van het spel ontvang je tijdelijk een voucher voor een gratis account bij Levensdossier.nl

Meer informatie & maatwerkmogelijkheden
Voor meer informatie over het 'Spel van je Leven', de cadeaukaarten en het Levensdossier kun je contact opnemen met LifeCourse B.V.

Tip! Denk ook eens aan de maatwerkmogelijkheden van de producten van LifeCourse voor jouw bedrijf of organisatie. 

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner