Horizon: De nieuwe regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland

MKB & Technofonds Flevoland - HORIZON LOGO RGB.png

Flevoland heeft een regionale ontwikkelingsmaatschappij: Horizon. Op 13 maart is deze nieuwe naam en bijbehorende lanceringscampagne onthuld door gedeputeerde Jan-Nico Appelman.

Op economisch niveau is Flevoland de snelst groeiende regio van Nederland. Om deze groei vast te houden en verder te versterken is in 2018 het fusietraject tussen de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (OMFL) en Flevoland Capital ingezet om gezamenlijk door te ontwikkelen naar een Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (ROM).

Horizon heeft als hoofddoel het aanjagen van de regionale economie. Horizon werkt vraaggestuurd en zet de ondernemer centraal. Een laagdrempelige en pro-actieve benadering van bedrijven is het uitgangspunt. Desgevraagd worden ondernemers doorgeleid naar de verschillende disciplines binnen Horizon: Business development, Internationalisering en Financiering. Daarnaast bezit Horizon over een breed netwerk en legt graag de verbinding om zo ondernemingen te ondersteunen bij het zetten van de stappen naar groei.

De ambities maar ook de verwachtingen van Horizon zijn groot. Gezien de professionaliteit en de kennis binnen deze zelfstandige organisatie kan het niet anders dan dat de Flevolandse economie hiervan gaat profiteren’,aldus gedeputeerde Jan-Nico Appelman.

Horizon komt dichtbij de ondernemer te staan, zichtbaarheid is hierbij noodzakelijk. Daarom is er gekozen voor een aansprekende en herkenbare naam en huisstijl, passend bij de regio. Om de nieuwe naam te lanceren is er een pakkend campagnebeeld ontwikkeld. Dit campagnebeeld is in week 11 en 12 door heel Flevoland te zien, zowel online als offline.

Voor meer informatie: www.horizonflevoland.nl

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner