Het investeringsproces; een inkijkje in de praktijk

Datum: Dinsdag 25 juli – 13:00 – 14:30

Locatie: Places to Work, Wisselweg 33, Almere

Het lijkt zo eenvoudig. Een goed idee zoekt geld, geld een goed idee. Toch blijkt het sluiten van een deal in de praktijk vaak bijzonder lastig.

Het proces om financiering te regelen voor jouw bedrijf wordt toegelicht door twee investeerders en drie ondernemers. Dit doen zij aan de hand van praktijkvoorbeelden. Alle stappen in het proces – van kennismaking tot het sluiten van de deal – worden doorlopen en toegelicht vanuit het perspectief van zowel investeerders als ondernemers.

Je krijgt een kijkje achter de schermen. Veelal spreken ondernemers en investeerders niet dezelfde taal, zijn de verwachtingen anders en worden de feiten verschillend geïnterpreteerd.

In deze presentatie van 1 uur leer je alles, gevolgd door een Q&A van 30 minuten. Snel, leuk en effectief.

Voor wie is het?

  • Alle ondernemers die inzicht in het pitch- en onderhandelingsproces tussen ondernemer en investeerders willen hebben aan de hand van praktijkvoorbeelden.
  • Zowel voor de startende ondernemer als ondernemers die een tweede financieringsronde willen.
  • En natuurlijk andere geïnteresseerden.

Wie geeft de workshop?

De investeerders vertegenwoordigen een familie-investeringsfonds (Jan Pieter Fortuin) en MKB & Technofonds Flevoland (Eric Bos Waaldijk), de ondernemers van Second2New (Brigitte Gabel, Mike van der Meulen, Michel Veul) hebben zelf financiering voor hun startup geregeld. Allen hebben tenminste 20 jaar financiële/zakelijke ervaring.  Wij kijken uit naar een leuke, interactieve sessie, waarbij er alle gelegenheid is om vragen te stellen.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link: http://placestolearn.nl/events/2178/

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner