Dag van het Geld in Zwolle

MKB & Technofonds Flevoland - Geld

Op donderdag 12 maart organiseren MKB-Regio Zwolle, VNO-NCW Midden, Kamer van Koophandel en Kennispoort Regio Zwolle in samenwerking met Rabobank, Wadinko en andere financiële partijen, waaronder MKB & Technofonds Flevoland,  een informatiemiddag over het verkrijgen van geld voor uw onderneming.

U ziet een gat in de markt, u heeft een prachtig innovatief plan voor uw bedrijf of u wilt een nieuw project starten. Het ontbreekt u echter aan voldoende financiële middelen. Hoe komt u toch aan geld?

Wilt u antwoord op deze vragen, dan is deze dag iets voor u. Uitgangspunt is ‘pizzafinanciering’. Een mooie term om aan te geven dat ondernemers steeds vaker verschillende manieren van financiering combineren. De bankier en alternatieve financieringspartijen trekken steeds vaker samen op. Het combineren en stapelen van partjes krediet is een opkomende trend bij financiering voor het MKB. Tijdens de Dag van het Geld zorgen wij ervoor dat u in contact kunt komen met verschillende financieringspartijen zoals banken, fondsen, informele investeerders en participatiemaatschappijen. Naast een plenair gedeelte met een aansprekende spreker en Money Talks (workshops) is er een informatiemarkt waar u één op één in gesprek kunt gaan met geldverstrekkers. Deelnemende partijen zijn degenen die een Money Talk verzorgen. Daarnaast zijn de provincie en Kennispoort aanwezig om informatie te verstrekken over subsidies zoals EFRO en Interreg.

Voor meer informatie en/of aanmelding klikt u hier.

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner