Een dag in het teken van Flevolands ondernemerschap

MKB & Technofonds Flevoland - Plaatje uitnodiging event.jpg

Op 28 september stellen Provincie Flevoland, Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland en Flevoland Capital nieuwe instrumenten voor ondernemers open: het TMI Proof of Concept Fonds Flevoland en de Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland 2018-2020.

We grijpen die gelegenheid aan om het ondernemerschap in onze provincie eens goed in het zonnetje te zetten. We bieden u op Lelystad Airport een dag vol inspiratie, ontmoeting en discussie - met een duidelijke rode draad: groei. Want Flevoland is zoveel meer dan alleen akkers, dijken en windmolens. De polder is de plek om te ondernemen en te innoveren!

Ochtendprogramma

10:00 - 11:00     Live uitzending BNR Mobility Week met hoofdgast Dick Benschop (de nieuwe president-directeur van the Royal Schiphol Group)

12:00 - 14:00     Live uitzending van Zakendoen met hoofdgast Hanne Buis, CEO van Lelystad Airport

12:00 - 14:00     Netwerklunch (parallel aan de live-uitzending)

Middagprogramma

14:00 - 14:30     Inloop middagprogramma

14:30 - 16:00     Flevoland Groeit! met dagvoorzitter Kamran Ullah

14:30 - 15:00     Officiële opening van het POC Fonds Flevoland en de Voucherregeling Ondernemerschap 2018-2020

15:00 - 15:30     In gesprek met ondernemers over groei, innovatie en ondernemerschap (podiumdiscussie met Sifra Douma van Ukje.nl. Mark Tullemans van Corellian en Michael Sluijmer van Eetsmakelijk.nl)

 15:30 - 16:00      Ali B over leiderschap en succesvol ondernemen

We kennen Ali B vooral als artiest en tv-presentator - maar hij is een echte Flevolandse topondernemer. Hij bezit al zijn eigen muziekrechten, stond met zijn eigen theatershow voor vele uitverkochte zalen en zette door de jaren heen meerdere succesvolle bedrijven op, waaronder een eigen managementbedrijf, een boekingskantoor en een platenmaatschappij. Ali B neemt ons tijdens deze middag mee op zijn pad naar groei en succes als ondernemer.

 16:00 - 18:30 Live uitzending van The Friday Move met Wilfred Genee

Parallel: uitgebreide netwerkborrel (met mogelijkheid de live-uitzending te volgen)

Aanmelden:

Deelname is gratis. Aanmelden is wel verplicht en kan door voor 21 september een email te sturen aan flevolandgroeit@flevoland.nl. U kunt ervoor kiezen de hele dag aanwezig te zijn (inclusief lunch), of alleen het middagdeel (vanaf 14:00) te bezoeken. Vermeld uw keus alstublieft in uw mailtje bij aanmelding.

Mocht u zich al hebben aangemeld maar onverhoopt verhinderd zijn, laat dit ons dan ook voor 21 september weten in verband met de catering.

De bijeenkomst vindt plaats bij de huidige terminal van Lelystad Airport, Arendweg 7. Parkeren kan op de parkeerplaats voor de terminal.

 

 

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner