Links

Samenwerkingspartners

 

www.omfl.nl 
De Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (OMFL) “werkt aan Flevoland”. Flevoland is een jonge provincie met een jonge economie. Een economie die kan leunen op een sterk innovatief karakter en een bovendien snel groeiende economie. De OMFL speelt daarbij een stimulerende rol. Voor (door)starters en ondernemers die zich in Flevoland willen vestigen kan de OMFL behulpzaam zijn bij het vinden van kapitaal met o.a.  Flevolandse Ondernemers Ondersteuning (FLOO-regeling), OMFL innovatiestimuleringsregeling en het Financieringsfonds Regionaal Economisch Ontwikkeling Flevoland (REOF)

www.pitteloo.nl
Pitteloo Capital is een investeerder met passie voor ondernemen. De gedrevenheid komt voort uit een achtergrond als bouwers van bedrijven met blijvende waarde. Pitteloo levert groeikapitaal aan startende en snelgroeiende ondernemers in Nederland. Daarnaast richt Pitteloo Capital zich specifiek op FLevolandse start-ips em take-overs. Ze onderscheiden zich van andere venture capital maatschappijen door de unieke combinatie van ondernemerservaring en het verstrekken van groeikapitaal. Pitteloo Capital is een private investeringsmaatschappij en gevestigd in Lelystad en is onderdeel van Breemhaar Beheer BV, gevestigd in Dronten. Onder deze holding vallen ook MAC3PARK en KMM Groep. De KMM groep is bekend onder de merknamen als Prosu, Metafoor, Karmac en IVIO. MAC3PARK is bekend van de gele en blauwe toren op Larserpoort te Lelystad, de Creative Campus in Almere en het Life Sciences Center op Oostervaart te Lelystad.

www.flevoland.nl
Het adres van de website van de provincie Flevoland. Voor innovatieve ondernemers is vooral de Technologische en Milieu Innovatie regeling (TMI regeling) van belang.  Deze regeling is echter op dit moment gesloten. Een overzicht van alle subsidieregelingen van de Provincie vindt u op https://www.flevoland.nl/Loket/Subsidies/Alle-subsidies-op-een-rij 

www.NVP.nl
Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen. De NVP is de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen in Nederland en vertegenwoordigt 90% van het private equity en venture capital vermogen onder beheer in Nederland. MKB & Technofonds Flevoland zijn uiteraard hierbij aangesloten.

www.saasenergy.com
Saas Energy supports companies with business transition services towards Saas- and Cloud business models in the field of Positioning & Strategy, Sales & Marketing, Architecture & Compliance, Operations & Governance an d Finance.

www.main.nl 
Main Capital Partners is een private equity kantoor met een exclusieve focus op software markten.

www.henq.nl
HENQ investeert in jonge technologische bedrijven van Nederlandse origine.

www.mth.nl
Vanuit 14 vestigingen bedient Meeuwsen ten Hoopen de klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies, Corporate finance en werkgeversdiensten.

www.okkerse-schop.nl
Advocatenkantoor in Lelystad en Almere. Kantoor richt zich met name op de ondernemingsrechtpraktijk

www.hakreinvos.nl
Juridisch adviseur en notarissen

www.clag.nl
Clag Consultancy geeft advies, begeleiding & ondersteuning aan ondernemingen.

www.placestowork.nl
Places to work is een inspirerende hotspot in Almere. Bedrijf biedt (startende)ondernemers, zzp'ers en anderen de mogelijkheid om een werkplek op maat te kiezen. Flexplek voor een uur, een vaste werkplek of vergaderzaal tot en met kantoor voor langere termijn.

www.mibiton.nl
Mibiton is een stichting en investeert in nieuwe Life Sciences infrastructuur.

Printversie
Lettergrootte Groter Kleiner